Σελίδες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πίτερ Παν


Προϊόν #  9317
52.56 EUR
Tα καλύτερα δώρα για όλες τις περιπέτειες που θα ζήσετε εκεί έξω. Ο ιδανικός σύντροφος για τα ταξίδια και τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Aloe Vera Gel
Το πλούσιο ζελέ Αλόης Βέρα θα σας αναζωογονήσει αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας και ευεξίας σας. Ο μοναδικός αυτός χυμός, πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία αποτελεί τη βάση της καθημερινής σας διατροφής και μπορεί να σας συντροφεύει σε κάθε δραστηριότητα. Ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβει αυτό το μαγικό μπουκάλι και πετάξτε ψηλά για νέες περιπέτειες όπως ο Πίτερ Παν.

Aloe Vera Gelly
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και χαρίστε μοναδική ενυδάτωση και καταπράυνση στο δέρμα σας με το Aloe Vera Gelly. Χρησιμοποιήστε το σε ξηρή επιδερμίδα για να σας δροσίσει. Ιδανική παρέα για το δέρμα που ταλαιπωρείται από μικροερεθισμούς. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας στα Χριστουγεννιάτικα ταξίδια σας!

Avocado Face & Body Soap
Αυτό το αγνό και απαλό σαπούνι περιέχει τις πλούσιες και ενυδατικές ιδιότητες του αβοκάντο αφήνοντας στο πρόσωπο και στην επιδερμίδα σας μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας και καθαριότητας. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Με φρέσκο, κιτρώδες άρωμα.

Δείτε εδώ τον Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο


- Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν απευθυνθείτε στα ληφθέντα αρχεία PDF.
//gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/ChristmasStories/Christmas_catalogue.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για επικοινωνία
email: antonetakostandini@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/Forever.Living.Products.by.Antoneta