Σελίδες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Sonya Hydrate Shampoo

Προϊόν # 349
21.96 EUR
Μαλλιά ταλαιπωρημένα, ξηρά και θαμπά; Όχι πια! Τα νέα Sonya Hydrate Shampoo και Conditioner είναι εδώ για να δώσουν μια ανάσα ζωής στα μαλλιά σας. Αλόη Βέρα και Βασιλικός Πολτός, τα δύο φυσικά πανίσχυρα ελιξίρια, αναμειγνύονται με τους πιο σύγχρονους ενυδατικούς παράγοντες για να δώσουν στα μαλλιά σας όσα είχαν ανάγκη.

Οι βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και τα αμινοξέα μετατρέπουν την Αλόη σε ένα μαγικό ελιξίριο για τα μαλλιά. Βοηθά στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του pH του τριχωτού της κεφαλής. Επίσης, η ενζυματική δράση της διαλύει τα νεκρά κύτταρα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Από την άλλη, ο βασιλικός πολτός εμπλουτίζει την τρίχα με όλα τα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα) και προσφέρει εντατική περιποίηση στα μαλλιά. Θρέφει την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη και τα μαλλιά βρίσκουν τη χαμένη τους ελαστικότητα, λάμψη και ζωντάνια.Περιέχει αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στα μαλλιά και ενισχύουν την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών.



- Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν απευθυνθείτε στα ληφθέντα αρχεία PDF.
//gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/products/349_Sonya_Hydrate_Shampoo.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για επικοινωνία
email: antonetakostandini@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/Forever.Living.Products.by.Antoneta